Friday, 31 August 2018

Rasisme er greit så lenge det er rettet mot hvite

Jeg er selv ingen hvit nasjonalist. Og har heller aldri vært noen forsvarer av den hvite rasen. Jeg forsvarer gode verdier og gode livssyn uavhengig av hvor jeg finner dem. Jeg er selv i et rase blandet ekteskap så jeg har ingen som helst interesse av å fremme etnisk tenkning.


Min filosofi er egentlig veldig enkel. Jeg vil at alle raser skal behandles likt. Vi skal ha en standard som gjelder alle. Bor du i Norge og bryter norsk lov så betyr det ingenting hvor du kommer fra og hvilken kultur du har. Loven er lik for alle. Det samme gjelder i Usa og andre land.

Men slik er det beklageligvis ikke. I Usa spesielt produserer elite universitetene folk som bli opplært å tanke rase basert. Et eksempel er New York Times som er venstresidens mest kjente og leste avis. New York Times fungerer som en Bibel for mange venstreorienterte i Amerika. Avisen har enorm innflytelse og setter standaren for mye av det som skjer politisk.

Nylig hyrte avisen Sarah Jeong (asiater) som har en lang historikk der hun har skrevet tydelige rasistiske meldinger. Sarah Jeong gikk på Harvard law og burde vite lite om disse tingene. Men dagens Ivy League universiteter i Amerika er ikke lenger kjent for å utdanne folk, men heller å indoktrinere folk.

- Oh man it's kind of sick how much joy I get out of being cruel to old white man

- Dumbass f* white people marking up the internet with their opinions like dogs pissing on fire hydrants.

New York Times gikk offentlig ut og forsvarte at de hyrte henne til jobben til tross for at hun åpenbart skrev mange rasistiske tweets. Sarah Jeong unnskyldte seg og lovte at hun ikke skulle gjøre det igjen etter hun ble hyret.

Rosanne Barr er en annen hvit kvinne som skrev en rasistisk tweet om svarte. Hun fikk sparken og ble i etterkant hengt ut i mediene. At hun bad om tilgivelse betydde ingenting. Hun får sannsynligvis aldri jobb på tv igjen.

Det er blitt svært tydelig at Kultur Marxismen har ødelagt vår forståelse av rettferdighet. Og at rasisme er greit så lenge det er rettet mot hvite. Asiatere tjener mer i snitt enn hvite og kommer ofte inn på bedre skoler. Likevel er visstnok asiatere en undertrykket minoritet som i dette tilfellet fritas for samme kritikk som hvite. Med andre ord du kan være rasist så lenge du ikke kritiserer etniske minoritetene.

Dette er forskjell på rettferdighet og sosial rettferdighet. Rettferdighet dømmer alle likt uansett, mens sosial rettferdighet favoriserer minoriteter uavhengig om de har rett og feil. Denne typen identitetspolitikk er nå blitt normen. Og denne typen identitets politikk har potensial til å ødlegge alt den kommer i kontakt med.

En fremtid med hat, klasse skille, rase skille, kjønns skiller, klan kultur og polarisering styrt av Kultur Marxistiske demagoger er en fremtid vi alle bør frykte. Det som skjer i Usa sprer seg raskt til Norge og utover hele Europa. Internettet har gjort verden liten.

Løsningen på hele dette problemet er å gå tilbake til en Bibelsk forståelse av rettferdighet. Vi må ALLTID avvise sosial rettferdighet. Denne linken forklarer det:

-  Rettferdighet isteden for sosial rettferdighetKilder

https://www.dailywire.com/news/33973/no-sarah-jeong-shouldnt-be-fired-yes-non-white-ben-shapiro

https://www.dailywire.com/news/34050/democratic-strategist-claims-sarah-jeong-tweets-frank-camp

http://thefederalist.com/2018/08/06/the-new-york-times-embraces-bigoted-identity-politics-in-jeong-hire/

No comments:

Post a comment