Sunday, 15 July 2018

Vesten’s Ny Kolonsering av Afrika

Vestens kolonisering av Afrika er en trist epoke i vår historie. Men det som er enda tristere er å se hvor lite vi har lært av våre forfedre sine feil. De som snakker mest om kolonisering er ofte det som gjør minst med dagens kolonisering av Afrika. 

Obianuju Ekeocha er grunnleggeren av Culture of Life in Africa og forfatteren av “Target Africa: Ideological Colonialism in the Twenty-First Century.”

I en artikkel i christianpost.com advarer hun mot at Afrika idag igjen blir kolonisert. Hun sier, “Africa is being recolonized today, though this time not with armies or arbitrary borders but through Western governments and humanitarian outfits imposing population control ideology, sexual liberation, and abortion.”

Afrika blir altså kolonisert av Vestlige ideologer gjennom abort og befolknings kontroll. Forunderlig nok hører vi svært lite om dette av nettopp de som ofte påtar seg rollen som bekjempere av kolonisering og undertrykkelse. At Afrika får abort og befolkningsvekst presset på dem virker til å bety lite. Dette til tross for at denne typen befolknings reduksjon ikke kan beskrives som noe annet enn et folkemord. 

Disse tingene hører en nesten aldri noe om fra de som påtar seg rollen som de som kjemper mot rasisme og undertrykkelse. Hvorfor får vi ikke vite mer om den etniske rensningen som foregår av Vesten i Afrika av de som påstår de støtter etniske minoriteter? Årsaken er veldig enkel. De støtter ny koloniseringen av Afrika.
Obianuju Ekeocha jobber mot disse tingene og har skrevet en bok emnet. Oppsummeringen av boken finner du i artikkelen i Christianpost. 

Om det er en ting både Jødedommen og Kristendommen har lagt vekt på så er det å sette livet foran døden. I GT så finner du et av de mest kjente versene, “Jeg har idag satt foran dere livet og døden. Velg da livet. (5 Mosebok 30:19)

Obianuju Ekeocha har valgt livet og har avvist dødens kultur. Hun er en viktig røst mot den moderne abort bevegelsen som velger døden. Vi bør alle bli inspirert av Obianuju Ekeocha og kjempe for menneskerdet og fremme livets kultur. 


Relevante poster

http://kristenapologetikk.blogspot.com/2015/12/kristendommen-og-ddens-kultur.html

http://kristenapologetikk.blogspot.com/2015/12/arkitektene-bak-ddens-kultur.html


Kilder 


https://www.christianpost.com/news/the-west-is-colonizing-africa-abortion-population-control-obianuju-ekeocha-says-226029/

http://cultureoflifeafrica.com/meet-uju.html


No comments:

Post a Comment