Thursday, 28 June 2018

Når Mat Politiseres

Mat i Usa er i ferd med å politiseres. Sport, underholdning er politisert, men nå også mat. Den klassiske skillet mellom stat og kirke er i ferd med å forsvinne. Vi beveger oss mot en monisme (helhetssyn) som skal dekke alle deler av samfunnet. Den nye kultur marxismen lar ikke lenger folk slappe av å nyte et måltid mat uten å bli minnet på det politiske:

1. Huckabee Sanders (Trump's offentlige talskvinne) ble nylig jaget utav en restaurant fordi noen var uenige i politikken hennes og at hun jobbet for Trump. Ironisk nok så er dette de samme folkene som sikkert støtter at Kristne bakerier og blomster selgere kan saksøkes om de ikke deltar i homofile bryllup med tjenestene de selger. Selv mener jeg folk må få selge til hvem de vil. Men dette må være en konsekvent linje som gjelder for alle. Men slik er det ikke. De illiberale mener at Kristne kan avvises mat på restauranter, mens de selv krever at alle Kristne skal delta i tjenester for homofile og andre som de er uenige med.


2. The Gay Salad. Nylig var jeg på en ny butikk i Philadelphia for å kjøpe en salat. Dette var nære  University of Pennsylvania. De hadde altså en egen homofil salat i regnbue farger. Dette er nok et eksempel på hvordan ting politiseres. Folk må selvsagt få lov å lage hvilke salater de vil. Men mitt poeng er at denne utviklingen representerer noe mye større og at Kultur Marxismen er iferd med å spre sine armer inn i hele samfunnet. Det vi ser i Vesten nå er en totalitær ideologi som brer seg og ønsker å definere hele samfunnet.

En salat kan virke helt uskyldig. Og det er den selvsagt. Men realiteten den representerer er alt annet enn uskyldig. Den representerer et livssyn som er i ferd med å undergrave vår frihet.


Relevant artikkel

- Homofiles frihet er vårt slaveri


Relevant post

- Når alt blir politisk 

No comments:

Post a Comment