Saturday, 26 May 2018

England er i ferd med å bli en politistat

England gav verden de politiske institusjonene og verdiene som gav verden frihet. Idag er det ironisk nok England som er i ferd med å ødlegge sin egen frihet. England har bygget en terrorstat i London. Dette er noe den kjente journalisten Melanie Phillips har skrevet om og advart mot.

Flere aktivister som forsvarer ytringsfriheten og kritiserer Islam har blitt bannet fra landet. Robert Spencer, Pamela Geller, Brittany Pettibone, Martin Sellner og Lauren Southern ble kastet ut av landet for å avsløre utviklingen.

Det nyeste eksemplet er nå at Tommy Robinson som er en Engelsk aktivist for ytringsfrihet og Islamkritikk ble kastet i fengsel for offentlig forstyrrelse. Robinson har avslørt mye av problemene med politisk Islam. Dette tålte ikke elitene og Tommy ble nylig buret inne.

England er i ferd med å miste sin frihet. Uansett om du er uenig med disse menneskene så bør vi alle støtte retten til å ytre seg offentlig. Mistet vi dette så mister vi friheten.

Kultur Marxismen og politisk Islam er vår tids destruktive ideologier som vil rane oss for vår frihet. Løsningen er å gå tilbake til opplysnings verdier og Jødisk Kristne verdier. Dette er verdiene som bygget Vesten og gav verden frihet.
Relevante poster og kilder

- Inventing Freedom by Daniel Hannan

- England er i ferd med å begå selvmord

- Ny Grooming skandale i England

- Et eksempel på hvor skadelig politisk korrekthet er

https://www.youtube.com/watch?v=5wH9lO3Fd_A (Rapport om Tommy Robinson)No comments:

Post a Comment