Tuesday, 3 April 2018

Bestselgere Illustrerer Vestens Kultur Kamp

Vesten er midt i en kamp om sivilisasjonens sjel. Kampen er ikke mellom høyre og venstre, men mellom ekstrem sekularisme og Kristendom (Jødisk-Kristne verdier). To bestselgere i Usa illustrerer dette på en meget god måte.

Den første boken kom ut i går og er skrevet av Dennis Prager som er en av Amerikas største og viktigste tenkere. Dennis Prager er Jøde og har viet sitt liv til å forsvare Jødisk-Kristne verdier og Opplysnings verdier. Hans nye bok som er en Bibel kommentar av 2 Mosebok er blitt en bestselger på amazon. At en Bibel kommentar på 600 sider blir en bestselger er unikt i 2018. Jeg har kjøpt og fått denne boken og har begynt å lese den. Til nå har den vært utrolig bra. Gleder meg til å lese resten. Jeg anbefaler alle å kjøpe denne boken som forklarer viktigheten av Bibelen for vår sivilisasjon.


Den andre boken som er blitt en bestselger ved siden av Prager's bok kunne knapt vært mer annerledes. Det er en bok om en han kanin som faller for en annen han kanin. Denne boken er en kritikk av Mike Pence og Mike Pence sin datters bok. Boken argumenterer for homofilt ekteskap gjennom en underholdene fortelling.


Disse to bøkene illustrerer to ulike livssyn som viser at vi er en ekstrem kultur kamp der Vestens kjemper for sin sjel. Forsvaret for homofili handler ikke om toleranse, men om en radikal omveltning av hele forståelsen av ekteskapet som flytende og om livssynet som skal dominere det offentlige. Filosofisk naturalisme og materialisme eller det Jødisk-Kristne livssynet? Dagens ekstreme sekularisme har er i ferd med å rive ned vår sivilisasjon. Disse to bøkene illustrerer kampen vi er i.

Vil vi rive ned grunnlaget og livssynet som bygget verdens beste sivilisasjon der vi lar det sekulære livssynet dominere det offentlige? Eller vil vi velge å gå tilbake til det som gjorde Vesten til en human og bærekraftig sivilisasjon.

Min anbefaling er at du kjøper boken til Prager, anbefaler den til andre og involverer deg i kampen for å forsvare livssynet som bygget vår sivilisasjon. At en Bibel kommentar av 2 Mosebok er blitt en bestselger viser at det fortsatt er håp og at mange tror på disse verdiene.


No comments:

Post a Comment