Saturday, 17 March 2018

Når Parodi Blir Virkelighet

Humor forlenger livet. Det finnes det liten tvil om. Parodier kan også være morsomme om de er gode. Men det som ikke er morsomt er når en ikke lenger kan skille mellom hva som er ment som en parodi og det som er ment som virkelighet. Jeg skrev tidligere om Linda Sarsour som er en pro sharia, pro jihad Amerikansk Muslimsk feminist. Hun er gjort til et feministisk ikon av Amerikanske feminister. Forstå dette den som kan (her). Her har du et nok et lignende eksempel i Canada som den Kanadiske staten fremmer. En hijab kledd kvinne handler nå altså om likhet for alle.

Det jeg selv synes er merkelig er at alle steder i verden der Islam dominerer er land som viser presist det motsatte. Her har du en liste der nesten alle landene med minst frihet for kvinner er Muslimske (her). Er det ikke merkelig at til tross for at vi stadig blir fortalt hvor fantastisk Islam er og likevel må du hele 1000 år tilbake i historien for å finne gullalderen til Islam. Der Islam dominerer og har innflytelse finnes det ikke frihet for kvinner. Har dette virkelig ingenting med Islam å gjøre? Olje rike Mekka som er fødestedet til Muhammed er jo et av de verste landet når det kommer til frihet? Et land som har bedre forutsetninger for å forstå Islam enn noe annet land.

Hvor er det egentlig Islam praktiseres korrekt? Om hijab er et av flere symbol på Islam og en ser på land der Islam dominerer så kan en ikke konkludere noe annet enn at hjiab er kvinneundetrykkende. Du skal merke det på fruktene.

Vi lever utvilsomt i demagogenes tid. En tid der parodi er blitt sannhet og virkelighet. Og der en ikke lenger kan skille mellom dem. Med null respekt for sannhet kan hva som helst skje. Og kanskje det er nettopp det våre eliter håper på.


- Islam og Kvinnesyn

- Muhammed som moralsk forbilde

- Hannah Arendeth om det totalitære 
Kilder

https://gellerreport.com/2018/03/womens-hijabi-equality.html/

No comments:

Post a Comment