Wednesday, 14 March 2018

England er i ferd med å begå selvmord

Jeg liker England og synes det derfor er tragisk å se hva som skjer med landet. Jeg bodde selv i England der jeg studerte et år. I denne tiden fikk jeg sjansen til å besøke flere universiteter. Radikaliseringen blant unge Muslimer som var godt utdannet (gjerne lege studenter) var ikke uvanlig. Det ville luke bort ytringsfriheten. Dette sa det åpent etter min samtale med dem. Det er ikke lenger mulig å kritisere Islam offentlig uten å risikere å møte konsekvensene. Om trenden ikke snur i England så vil de miste sin ytringsfrihet og landet vil bli tapt for politisk Islam. Dette er en tragisk utvikling for moderate Muslimer og alle andre.


David Pawson som er en kjent Bibel lærer som er en gammel favoritt av meg skrev en bok, 'The Challenge of Islam' som ble publisert i 2003, og her er et sitat fra en som hørte en leksjon,

"In the middle of his talk, both unexpected and unrelated to its contents, I was suddenly overwhelmed with what could be described as a premonition that Islam will take over this country. (England) I recall sitting there stunned and even shaking. We were not just listening to an interesting lecture about a religion and culture, which others believed and practiced. We were hearing about our future!"(David Pawson, The Challenge of Islam to Christians (London, Hodder and Stoughton, 2003, p. 36) 

Mye tilsier at David Pawson hadde rett. Om ting ikke snur så vil England bli underlagt politisk Islam. Og dette vil være takket være hvite kultur marxistiske politikere som er drevet av politisk korrekthet, redsel og ideologi.

Her har du noen eksempler på folk som ble sensurert og utvist fra England. Årsaken var Islamkritikk. Ingen av de på listen har brukt vold eller voldelig språk. Det har derimot advart om Islam og støttet ytringsfriheten. Dette ble for hardt for England og de ble utvist.


Robert Spencer

Pamela Geller

Brittany Pettibone

Martin Sellner

Lauren Southern


Om du er enig med disse er totalt irrelevant. Poenget er at disse ble utvist fra England fordi de kritiserte Islam. Pettibone og Sellner ble kastet ut under Theresa May sin konservative regjering. Dette er en påminnelse hvor enorm påvirkning kultur marxismen har. Islam skal beskyttes mot kritikk. Om det er venstre eller høyre som styrer betyr ingenting. At ytringsfriheten er grunnleggende for alle andre friheter virker til å ha ingen betydning for England. Det vi observerer her er veldig skremmende. Isla
m tar imot jihad krigere som har vært i ISIS og har knapt gjort noe mot terroren som blomster opp. Opptil 23,000 terrorister har fått fotfeste i England og det er ingen overdrivelse å si at en terrorstat har vokst i London. Her anbefales leksjonene til Islam og terror ekspert Jay Smith. Du finner masse videoer av han på youtube.

Valgene England tar de neste årene som kommer fremover vil avgjøre dets fremtid. Om de ikke innrømmer at politisk Islam er et gigantisk problem så vil fremtiden bli svært voldelig ut. Mister de ytringsfriheten så mister de muligheten for reform og frihet. Og da er slaget is stor grad tapt.

Relevant post:

- Ny grooming skandale i England


Kilder


http://www.bbc.com/news/uk-23064355

https://resett.no/2018/03/14/hva-skjer-med-storbritannia/

https://www.dailywire.com/news/28202/22-muslim-terrorists-uk-let-country-instead-lauren-michael-j-knowles

https://gellerreport.com/2018/03/southern-uk-islam.html/

https://gellerreport.com/2018/03/uk-rape-system.html/

http://www.bbc.com/news/uk-23064355

http://www.news.com.au/travel/travel-updates/farright-activists-refused-entry-to-the-uk/news-story/0d1614ae1f564a24d27a0c969085921e

https://www.thetimes.co.uk/article/huge-scale-of-terror-threat-revealed-uk-home-to-23-000-jihadists-3zvn58mhq

No comments:

Post a Comment