Tuesday, 24 October 2017

Weinstein Skandalen bekrefter at Hollywood er Umoralsk og Mediene Lyver

Harvey Weinstein var en av Hollywood's giganter. I over 30 år fikk han lov å utnytte unge kvinner seksuelt uten at noen advarte mot han. Sharon Waxman hadde en historie om Weinstein i 2004, men ble presset til å droppe historien av the Times. Matt Damon og Russel Crowe ringte henne direkte og ba henne om å ikke publisere historien (her).

Det første som er viktig å huske er at både skuespillere og andre visste om Weinstein sin utnyttelse av kvinner. Flere ting bekrefter dette.

- Matt Damon innrømmet at han visste at Weinstein utnyttet Gwyn
eth Paltrow (her).

- Clinton og Obama fikk økonomisk støtte fra Weisntein, men sa likevel ingenting. At Clinton og Obama ikke visste om Weinstein er en løgn. (her)

- Quentin Tarantino innrømmet at han visste om det (her)

- Guardian of the Galaxy filmskaperen sier han har advart mot denne typen utnyttelse i lang tid (her).

- Scott Rosenberg sier det var en åpen hemmelighet at Weinstein gjorde dette. Det var noe alle visste om. Her

- Elijah Wood (Frodo fra Ringenes Herre) har advart mot pedofile i Hollywood: Her

- Også Courtney Love advarte mot Weinstein offentlig: Her

- Rose McGowan on Ben Affleck and Weinstein 

Svaret er åpenbart. Journalister både visste og hadde mulighet til å stoppe Weinstein's seksuelle utnytting av kvinner. Mediene har kritisert Trump for mye av det samme. Så det er åpenbart at seksuell utnyttelse av kvinner er noe de tror er galt. Hvorfor fikk da Weinstein likevel gå fri?

Svaret er veldig enkelt. Han hadde mye penger, innflytelse og han støttet den politiske venstresiden i Usa. Weinstein gikk fri fordi ideologi er viktigere enn mennesker. Han delte mange journalister sine syn. Og ettersom det nesten finnes ingen konservative i Hollywood så var mange av de som kjente Weinstein mennesker som var enige med han.

En annen viktig ting er at Hollywood og mediene er Usa mest umoralske sted som er minst preget av Jødisk Kristne verdier. De ti bud blir ofte reversert i Hollywood. Dette intervjuet av  Kaya Jones og skuespillerinne Tracy Lindsey Melchior viser hvor ekstremt ting er. Boken til Melchior er en fortelling der hun deler hva det betyr å bryte de ti bud og veien hennes til Kristus.

Denne historien om Weinstein viser oss hva som skjer når de ti bud er fjernet fra skolene og når sekulære hedonistiske verdier gjennomsyrer et samfunn. Hollywood er mest umoralsk og har også mest innflytelse på Amerikansk kultur. Dette er ingen god kombinasjon.


2 Mosebok kap 20:6-17


6 Du skal ikke vitne falskt mot din neste. 

14 Du skal ikke bryte ekteskapet. 

17 Du skal ikke begjære din nestes hus. Du skal ikke begjære din nestes kone, slaven eller slavekvinnen hans, oksen eller eselet hans eller noe annet som hører din neste til. 

Kanskje disse gamle budene likevel ikke er så dumme. De beskytter unge jenter mot seksuell utnyttelse, de motiverer folk til å være ærlige og de demmer mot begjær. Det er åpenbart at når disse verdiene forsvinner slik de er Vestens media og Hollywood at du får enormt med løgn og umoral.

Verdiene som Hollywood sprer er verdier som de selv har råd til å leve ut. De har millioner av dollar til å betale for skilsmisser, sende egne barn til de beste skolene og å kjøpe dyre hus uten lån. Men den vanlige mannen på gata besitter ikke slike midler og hele livet kan gå i oppløsning ettersom en går konkurs. Verdiene til Hollywood gjør folk fattige, mens de gjør dem rike.Det er flere ting vi kan lære av denne skandalen:

1. Mediene lyver på jevnlig basis. Dette er sant både i Usa og Europa. Bruk uavhengige medier som får støtte av folket. Mainstream medier lyver mer ofte enn de snakker sant.

2. Avvisning av sannhet gjør at medier er blitt demagoger som selge sannhet til høyeste bud. Bibelens bud er bygget på et fundament at det finnes objektiv sannhet som er forankret i Gud. Å snakke sant er å ære Gud og å elske vår neste. Uten Gud så har vi ikke grunnlag for objektiv sannhet og uten objektiv sannhet så blir mediene fullt med demagoger som er spesialiserte i å lyve.

3. Mediene dekker til for sine egne så lenge det fremmer deres sak. Dette kom ut etter Hilary Clinton tapte valget. Det er åpenbart at timingen var ingen tilfeldighet. En slik melding hadde påvirket valget til Trumps fordel. Det hadde kanskje aldri kommet ut om hun hadde vunnet.

4. Hollywoods verdier gjør deg ikke bare umoralsk, men også fattig. Ekteskapsbrudd er krevende mentalt, sosiologisk og økonomisk og om du ikke har 10 millioner på konto så vil dette påvirke sterkt til at du ender opp fattigere. Hollywood har råd til å være umoralske, mens verdiene de tjener seg rike på (som vi betaler for) er ødlegende for samfunnet.

5. Om vi hadde hentet inn de ti bud på skolene igjen så hadde vi ikke blitt perfekte, men vi hadde blitt bedre enn vi ellers hadde vært. Disse budene bidrar enormt til å skape et bedre samfunn uavhengig om du er sekulær eller Kristen. Budene er gode fordi Gud er god, og ingenting gleder Gud mer når vi elsker vår neste, er ærlige, ikke bryter ekteskapet og ikke begjærer vår neste.

Relevante poster


- Bill O'Riley Mediene lyver

- Mediene lyver

- Mediene er ubalanserte

- Restene av en råtten kultur og hvordan den kan fikses

- Kropp og unge jenter

- Corey Feldman produserer en film som avslører pedofile i Hollywood 

- Kevin Spacey sexual harassment Kilder

- Why Harvey Weinstein story is worse then you think

- Matt Deamon admits that he knew

- NPR CEO admits liberal media bias

No comments:

Post a Comment