Wednesday, 11 October 2017

Morderen Che Guvera blir belønnet med eget frimerke

Che Guvera var en Marxist og en revolusjonær som hjalp Cubas døde diktator og massemorder Fidel Castro å komme til makt. Che Guvera bidro til en politistat og diktatur i tillegg til å fungere som bøddel der han slaktet mange mennesker. Che Guvera gikk til Bolivia for å spre revolusjonen, men ble henrettet i 1967.

Det som er sykt er at Che Guvera fikk eget frimerke og det er heller ikke uvanlig å finne universitets studenter med Che Guvera t-skjorter. Jeg bodde selv i England for noen år siden og besøkte flere universiteter. Ved flere anledninger så jeg reklame og møtte studenter som tok i bruk Marxistisk revolusjonært språkbruk.

Det er intet oppegående menneske som åpent hyller Hitler uten å bli fordømt. Marxismen drepte mange flere mennesker enn Nazismen. 100 millioner mennesker ble nedslaktet i tillegg til ødeleggelsen av hele økonomier. Hvordan kan det da ha seg at Che Guvera som representerer en slik grotesk ideologi får eget frimerke?

En forklaring kan være at et gudløst Europa og Usa er på let etter mening i livet og finner sekulære erstatninger som i dette tilfellet er Che Guvera. Marxismen er en religion og tilfredsstiller og gir en for mening til unge studenter som ofte er rotløse på let etter mening.

Dette går tilbake til et poeng jeg har repetert mange ganger på denne bloggen. Den som ikke tror på noe faller for alt. Og sekulære ideologier har stått bak historiens største blodbad og to verdenskriger.

Eksemplet til Jesus til liv og etterfølgelse er det eneste alternativet som kan møte oss der vi er og tilfredsstille alle behov som vi er skapt med. Mening med livet og relasjon med skaperen.

Kilder: Her

- Anbefaler denne videoen på under 2 min: Her


Relevante poster:

- Kommunismens Drap

- Fidel Castro er en Yndling blant Vestens eliterNo comments:

Post a Comment