Tuesday, 22 August 2017

Southern Poverty Law Centre bruker politi stat taktikker for å fordømme gode mennesker

For å forstå hvor alvorlig ting er med ytringsfriheten i Usa så kan det hjelpe å se på Souther Poverty Law centre. Jeg bor midt i en studentby og treffer studenter daglig. Jeg har truffet flere som jobber på Southern Poverty Law Centre ved flere anledninger. De er hygglige og oppriktige mennesker som vil bekjempe neo-nazisisk og annet hat. Dette arbeidet støtter jeg. Hvit overlegenhet og annen type hat og rasisme er fælt. Noe jeg har skrevet om ved flere anledninger (her) og (her).

Problemet kommer når Souther Poverty Law Centre setter gode mennesker på hatlister. Les denne: her: Overskriften er: "A Journalist's Manual: Guide to Anti-Muslim Extremist. Jeg kjenner ikke til alle disse, men skal nevne tre av dem som jeg kjenner til. Om resten er på listen av gode grunner kan jeg ikke uttale meg om ettersom jeg ikke har har god nok kjennskap til dem.


Ayaan Hirsi Ali: Hør intervjuet: Her. Etnisk Afrikansk Somalier og Muslim som ble omskjært som jentebarn. Hun flyktet til Nederland og ble en del av parlamentet. Hun er en av de mest kjente Islam kritikerene. Hun lever også selvsagt med politisk beskyttelse ettersom hennes arbeid er farlig.
Birgitte Gabriel: Hun ble født og vokste opp i Lebanon i ung alder.  Foreldrene hennes flyktet fra Lebanon etter Islamistene tok over. Hun startet Act for America og advarer mot radikaliseringen av unge Muslimer og det Muslimske Brorskap. Hør hennes utrolige historie: Her


Maajid Nawaz: Intervju: Her. Han var født i en Britisk Pakistansk familie. Han ble radikalisert i ung alder og ble med i en Islamistisk gruppe. Han omvendte seg å ble etterhvert isteden en kritiker og reformator innen Islam der han argumenterer for en mer moderat versjon av Islam.
Min anbefaling er at du hører hver av disse intervjuene. Dette er mennesker som har erfart radikal Islam på nært hold. Ayaan var Muslim og er nå sekulær og Maajid er jeg usikker på om han fortsatt identifiserer seg Muslim. Birgitte Gabriel  er Kristen. Dette er uansett mennesker som kjenner til denne verden og jobber for moderate løsninger. Likevel blir de svartelistet av Southern Poverty Law Centre som om de utskudd i en Kommunistisk stat. Disse menneskene er ikke Islamofobe. De er ikke drevet av hat. Dette vil du merke om du hører på de. Det er derfor så utrolig skremmende å se slike politi stat taktikker blir brukt mot mennesker som vier livene sine til gode ting. Å bli listet for hat når en driver konstruktiv kritikk av Islam og reform arbeid viser oss hvor syk kampen om ytringsfrihet har blitt. Det er ikke en kamp om sannhet, men en kamp der motstandere blir hat listet om de har feil mening. Menings politiet bryr seg ikke om sannhet, men er drevet av ideologi. Dette er veldig bekymrende for fremtiden.

- Why is the Southern Poverty Law Centre targeting Liberals?

- Southern Poverty Law Centre is the most dangerous hate group in America


Relevant artikkel fra VG:


Amal og George Clooney blar opp millioner for å støtte Southern Poverty Law Centre

No comments:

Post a Comment