Saturday, 19 August 2017

Angrepene på Ytringsfriheten Kommer Omtrent Bare fra den Amerikanske Venstresiden

Noe som ikke ble vektlagt i denne artikkelen (her) av i Aftenposten om Amerika og ytringsfrihet er at intoleransen mot ytringsfriheten eksisterer omtrent bare på den Amerikanske venstresiden som har blitt veldig radikalisert i den siste tid. Republikanerne har sine feil, men de driver ikke terror mot ytringsfrihet. Selv bor jeg midt i en Universitetsby på østkysten i Usa og snakker med studenter hver dag. Intoleransen vi ser er et Kultur Marxistisk fenomen fra Kultur Marxistene fra Frankfurt skolen. Denne ideologien har fått stort innpass hos Demokratene som beveger seg i en farlig retning. Amerikanske Universiteter er styrt av liberale og de bør stå frem og ta ansvar å demme opp mot utviklingen.

Det er uklart for meg for meg hvorfor det ikke blir nevnt at dette problemet omtrent bare eksister på venstresiden? Du kan si mye om Trump. Han har mange feil, men han er ingen fiende av ytringsfriheten. 

Ting er blitt så ekstremt hos Demokratene at den gifte homofile mannen og ateisten Dave Rubin ikke lenger identifiserer seg med den Amerikanske venstresiden: Why I Left the Left 5 min video. Også Richard Dawkins som er verdens mest kjente ateist blir sensurert av sine egne til tross for han selv er på venstre: Her


Det hadde vært for godt til å være sant om en norsk avis hadde sagt ting som det er. At angrepene på ytringsfriheten nesten bare kommer fra venstresiden. En kan aldri fikse problemet uten å begynne med ærlighet og diagnosere det korrekt.


- Hannah Arendet og det totalitære 


No comments:

Post a comment