Thursday, 8 June 2017

Neo Marxisten Jeremy Corbyn

Det Engelske valget ser mer ustabilt ut enn de fleste forventet. Det er ikke usannsynlig at Jeremy Corbyn blir den neste statsministeren i England. Dette er ikke gode nyheter for alle som elsker frihet. La meg forklare hvorfor. Corbyn er en hardbarket Marxist av den ekstra radikale sorten. Neo Marxismen er idag en av Vestens mest utbredte politiske religiøse ideologi med doktriner og dogmer. Til tross for at Kommunismen drepte 100 millioner mennesker så mener likevel mange at radikale Marxister bør få nok en sjans på å sette sine dogmer ut i verk.

Corbyn nektet å fordømme sitt vennskap med Hamas og Hizbollah (her)

- Corbyn mente Usa sitt drap av Osama Bin Laden en tragedie (her)

- Corbyn hyllet en Palestinsk Islamist som mente Jødene stod bak 9/11. (her)

- Corbyn beskrev Nord Korea som, "not a rogue state". (her)

- Corbyn bidro med mange artikler til Kommunist avisen, "Morning Star". (her)

- Corbyn skrev dette om dikatoren og massemorden Hugo Chavez på sin Twitter konto: Hanks Hugo Chavez for showing that the poor matter and wealth can be shared. He made massive contributions to Venezuela & a very wide world  (her)

- Corbyn er også kjent for Jødehat som han brakte inn i partiet. (her)

- Økonomen og historie eksperten Martin Armstrong har advart flere ganger mot Corbyn: Her, Her.


Om Corbyn ender opp som statsminister så er dette veldig dårlige nyheter for Labour partiet og England. Labour partiet kunne valgt enn en bedre kandidat enn Corbyn. Corbyn er en ekstrem ideolog som henter mye av sin inspirasjon fra neo Marxistisk tenkning. Historiens mest destruktive og dysf
unksjonelle ideologi. De ulike artiklene påpeker det samme som jeg har sagt om så mange andre Marxister. Han hater ikke ondskap. Minoriteter skal støttes uansett om de driver terrorisme eller ei. Ideologien og utopien blir satt foran det pragmatiske og det som er rettferdig.

Årsaken til at jeg advarer mot Corbyn er at dette handler ikke om politikk, men en religiøs politisk ideologi (Marxismen) som er et evangelium. Folk som blir sekulære slutter aldri å tro. De bytter bare evangelium. Corbyn tror på Karl Marx sitt evangelium. Det er ingen tilfeldighet til at Marxismens ofte er kalt en Kristne vranglære. Forskjellen er at Corbyn sitt Marxistiske evangelium har aldri fungert. Mens Bibelens evangelium om Jesus Kristus faktisk forbedrer mennesker og bygger bærekraftige samfunn. Faktisk så er de få land i verden som har skapt mer ulikhet enn nettopp landene der de Marxistiske dogmene ble anvendt.

Mer Jesus og mindre Marx.

Spesielt anbefalt artikler:

- Ideen om å avskaffe privat eierskap

- Corbyn og Jødehat 
Relevante poster:

- Den som elsker Herren vil hate ondskap

- LO hater ikke ondskap, men ulikhet

- Fra Marxisme til Kultur Marxisme

- Kultur Marxismen

- Kommunismens drap

- Islamisme, Marxisme og Kristendom

- Det er farlig å ha rett når staten tar feil

No comments:

Post a Comment