Saturday, 18 February 2017

Obama og Saul Alinsky

Tidligere president Obama ble Amerikas første etnisk Afrikanske president. Dette var en sier for forholdene mellom rasene og en hadde håp om at Amerika endelig kunne legge den historiske rasismen bak seg. Å bli den første etniske Amerikanske presidenten var et viktig minne merke for Usa. Obama var også et godt forbilde med hensyn til familie liv ettersom han virket til å være en god ektemann og en god far for sine døtrer. For disse tingene skal Obama roses.

Men Obama har også problematiske politiske elementer få medier dekket.

Obama ble inspirert av mentoren Marshall Davis (Kommunist) og Saul Alinsky (Radikal samfunns organisator).

We are five days away from fundamentally transforming the United States of America. - Barack, election, eve 2008. 


Saul Alinsky var født i Chicago i 1909 og døde i California 1972. Han viet livet sitt til å ødelegge systemet han mente var undertrykkende og urettferdig. Han var en, “Community Organiser” den samme beskrivelsen som hans disippel Barack Obama brukte om seg selv. 

Lenin og Castro var to av forbildene til Alinsky. Altså to av historiens verste massmordere som gjorde hele sitt folk om til slaver. Kommunismen har ikke vært ansvarlig for å ha drept mindre enn 100 millioner mennesker.

Alinsky fikk kontakt med Chicago gangstere når han jobbet som sosiolog. Han fikk god kontakt med Al Capone gjengen og Frank Nitti som fremmet Al Capone sin agenda. Alinsky sa om Nitti, “Nitti took me under his wing. I called him the Professor and I became his student”. (Sandford Horwitt, Let Them Call Me Rebel, 1992, P.20)

Saul Alinsky var en fiende av kapitalismen og spesielt imot private rettigheter og individuelle rettigheter. Kriminalitet var ikke et moralsk og karakter problem, men ifølge Alinsky et resultat av miljøet.  Alinsky var ikke offsielt Kommunist men hadde et Marxistisk livssyn. Alinsky skrev sin bok, “Rule for Radicals”. Dette var også en bok Hilary Rodham (Clinton etter hun ble gift) skrev en 92 sider oppgave om Alinsky sine teorier. Hun intervjuet ham personlig om sine ideer. 

Alinsky selv sa at du måtte organisere for å få makt. (Ryan Lizza, “The Agitator,” THe New Republic 3/9/07)

For å si det enkelt. Alinsky var spesialisert på å organisere hat. Altså organiserte han misunnelse, hat og frustrasjon hos fattige og undertrykte slik at kunne bruke disse til å bryte ned systemet. Dette er i realiteten en mer avansert kultur Marxisme egger opp til strid mellom ulike grupper for å bryte ned slik at en bygge opp samfunnet i sitt bilde.

I motsetning til Hilary Clinton så møtte aldri Obama Alinsky. Men som ung ble Obama en ivrig praktikant av Alinsky sine metoder. I 1986 der Obama var 23 år gammel så ble Obama hyrt av Alinsky team til å organisere Sør siden av Chicago idet han lærte og anvendte Alinsky sin filosof. 


  • Professor Thomas Solwell som selv er etnisk Afrikansk sier: (He (Obama) is mobilizing all the resentment and organizing them in order to put them into a battle in order to get what the want from other people."


  • Alinsky gir også ære til Lucifer (Djevelen) i sin bok, Rules for Radicals. Alinsky skriver i begynnelsen av boken, “The first radical known to man who rebelled against the establishment and did it so effectively that he at least won his own kingdom”. Han fortsetter i boken, “If there is an afterlife, and I have anything to say about it, I will unreservedly go to hell. Hell would be heaven for me.”. (Interview: Saul Alinsky”; Alinsky, Rules for Radicals. p Ix. 


En annen sentral figur i livet til Obama var Frank Marshall Davies. Stanley Dunham (Obamas bestefar) håpte at Obama fant en fars figur og rolle model i Marshall. Davies hadde en stor innflytelse på Obama. Frank Marshall Davis var en hardbarket Kommunist. Han var også en del av Kommunist partiet i Usa. Han brukte også mye tid med Obama gjennom 1970 tallet frem til 1979 da Obama gikk på College. 


Merk at det er Obama selv som siterte Frank mange ganger i sin bestselgende bok, “Dreams from My Father”. (Takedown by Paul Kengor Kap 16)


Denne innflytelsen har vært tydelig for alle som har følgt med på Amerikansk politikk. Mediene har for lengst sluttet å holde sine utvalgte kandidater ansvarlige og derfor blir dette aldri nevnt. Dette er veldig godt dokumentert og tilgjengelig for alle som ønsker å vite sannheten.


Obama skulle samle svarte og hvite amerikanere. I stedet er de drevet lenger fra hverandre.


Overskriften på en artikkel i Aftenposten oppsummerer bidraget til Obama: Obama skulle samle svarte og hvite amerikanerene. I stedet er de drevet lenger fra hverandre (her). Journalisten som skrev dette har helt rett. Problemet er at han ikke skriver hvorfor. Om han hadde studert Obama sin bakgrunn og hvem som hadde innflytelse på han så er ikke dette en overraskelse. Obama var en mester på å sette ut metodene til Alinsky inn i politikken.


Relevante artikler og innlegg

En anbefalt leksjon:

- Stefan Molyneux har en veldig interessant leksjon om Saul Alinsky. Anbefales: Her

No comments:

Post a Comment