Friday, 17 February 2017

Forfulgt på grunn av sin Kristne tro

Det har fortsatt ikke helt gått opp for meg at jeg faktisk skriver om Kristen tro og forfølgelse i Vesten.  Dette handler altså ikke om tidligere Kommunist Russland eller land der Islam dominerer, men i Usa og Europa land som blitt bygget opp av Kristendommen.

 Disse historiene er blitt mer og mer vanlige og etter Obergefell vs Hodges i 2015 der ekteskapsloven ble forandret i Usa. Jeg skriver mye om Usa fordi alt som skjer i Usa har en enorm påvirkning i resten av verden. At mennesker nå stadig blir forfulgt og saksøkt for å følge sin religiøse overbevisning i frihetens land er vanskelig å ta innover seg. Usa sin konstitusjon beskytter religionsfriheten, men i dagens klima har jurister avvist og undergravd den viktigste og mest grunnleggende av alle friheter, nemlig religionsfriheten.

Om du vil bedre forstå hva som faktisk har skjedd så sjekk mine andre poster under 'Oversikt' og denne meget interessante artikkelen: Her

I linken nedenfor finner du mange korte videoer der ulike mennesker alt fra skuespiller Kirk Cameron til Kristen apologet Frank Turek som fikk hets og Turek som mistet to jobber på grunn av en bok han hadde skrevet.


Videoer der ulike mennesker forteller sine historier om forfølgelsen: Her

No comments:

Post a Comment