Monday, 6 February 2017

En Homofil ateist og Talk Show og Ytringsfriheten

Alle som har lest min blogg vet at jeg ikke er positiv til verken Marxismen eller Donald Trump. Med med tanke på at 95% av mediene kjører høygir med sin kritikk av Trump så er det ikke nødvendig for meg å bruke masse tid på kritikk av han. Det blir bare repetisjon av det som allerede er blitt sagt.

Min kritikk av den politiske Marxismen er viktigere fordi denne Kultur Marxismen dominerer media, utdannelse og underholdning. De har også utviklet seg i en farlig retning og nekter å ta selvkritikk. Dette er noe Dave Rubin bekrefter i denne videoen nedenfor.

 Rubin er ateist, og en gift homofil mann som støtter fritt valg med hensyn til abort. Han var på, 'The Young Turks" tidligere som er en svært liberal media kanal i Usa. Han har vært Demokrat helt frem til den siste tiden. Budskapet hans i denne videoen er etter min mening svært viktig. Han påpeker  viktige ting om ytringsfriheten. Videoen anbefales.

Videoen er bare på 5 min: Why I Left The Left

I en annen video forklarer Dave Rubin hvordan Venstresiden som han selv har vært en del av helt frem til nå ikke lenger er liberal: The Left Is No Longer Liberal.


- The Free Speech War Has Begun

Dave Rubin sin kanal, 'Rubin Report' anbefales også. Han har kanskje noen av de aller beste intervjuene av mange veldig ulike mennesker med ulike syn. Hans evne til å være objektiv og høre på ulike perspektiv er sjeldent i dagens media klima. Anbefales: Her


Et poeng som Rubin ofte bringer frem er at han er en klassisk liberal, og at han i senere tid har oppdaget at dette er konservative som er forsvarere av den klassiske liberalismen. Den politiske venstresiden har ifølge Rubin beveget seg inn på svært farlige områder der de truer grunnleggende liberale ideer om frihet. Ytringsfrihet bør være noe som ikke tilhører verken venstre eller høyre men noe vi alle uavhengig av politisk syn bør forsvare.


No comments:

Post a Comment