Saturday, 18 February 2017

En 70 år gammel kvinne knust i retten for å ikke dekorere homofilt bryllup

Disse sakene kommer på løpende bånd. Jeg har advart mot dette i lengre tid også før jeg startet denne bloggen. Slike saker vil vi få flere av.

Baronesse Stutzman er en blomster selger i Usa som nå har blitt knust av retten fordi hun nektet å dekorere et homofilt bryllup. Dette til tross for hun tidligere har ansatt homofile og har med glede solgt blomster til homofile par. Hun er nå i ferd med å miste hjemmet, pensjonen og forretningen sin på grunn av sin overbevisning.

Hvordan kan det ha seg at alle historiene vi leser handler kun om Kristne? Hvorfor har jeg ikke lest en eneste historie der en Muslim som nekter å bake eller dekorere bryllup blir saksøkt? Muslimer er mye mer konservative enn de fleste Kristne på dette området. I mange av Midtøsten's land er det fengsel eller dødsstraff for homofile.

Steven Crowder tok seg tid til besøke Muslimske bakerier for å spørre om de ville selge kake til et homofilt bryllup. Denne er verdt å se: Her


Dagens utvikling er svært trist for alle som er glade i frihet. Om religions friheten ryker så vil ting bli mye verre for oss alle.Kilder: Her, en annen artikkel av CNN: HerNo comments:

Post a Comment