Friday, 3 February 2017

Bernie Sanders Kultur Marxisme er en Fare for Religiøs Frihet

Jeg har ved flere anledninger advart mot Kultur Marxismen og hvor nærmere vi er å miste religiøs frihet: 
- Hva har skjedd med den religiøse friheten i Usa? (Du kan finne flere lignende poster under Oversikt)


Nok et eksempel på hvordan den politiske venstresiden har utviklet totalitære tendenser finner du hos selveste Bernie Sanders. Sanders ble en enormt populær kandidat som såvidt tapte mot Hillary Clinton om å bli Demokratens kandidat til president valget. 

Sanders Twitret: We cannot sanction, racism, sexism, homophobia and other forms of discrimination under the guise of "religious freedom". (6:13
PM - 3 Feb 2017)


Denne kommentaren er svært skremmende og bekrefter det jeg har advart mot i lengre tid. Den politiske venstresiden er i ferd med å bli svært radikal. Denne kommentaren innebærer at Sanders virker til å fremme et syn der the first amendment som beskytter religionsfrihet og utøvelse skal ignoreres. Jeg er like fiendtlig innstilt til rasisme, sexism og homofobi som Sanders, men med tanke på at disse tingene blir idag definert så ekstremt subjektivt gjør det nesten helt umulig å vite hvor grensen går. Kristne organisasjoner skal ikke tvinges til å delta i aktiviteter som går imot deres religions og samvittighets frihet. Sanders i likhet med Hillary Clinton virker til å mene det motsatte. 

Dette kan i stor grad minne om et steg mot samfunn som kan minne om totalitære Kommunistiske Russland frem til 90 tallet før jernteppet falt. Alle som har følgt med på denne debatten og det som skjer på universitetene vet at dette er svært alvorlig. Jeg vil gå så langt å si at Amerika var ett valg unna å miste grunnleggende religionsfrihets rettigheter. 

Det som virkelig er skremmende er hvor mange unge på min alder (også blant kristne) som viser stor begeistring for Sanders sin sosialisme. Anbefaler å lese bøkene jeg har anbefalt under, 'Oversikt' og postene jeg har skrevet med henvisning til videoer og annet for å bli bedre informert. Boken, "Truth Overruled by Ryan T. Anderson er spesielt god. 

For de som mener jeg overdriver så anbefales linkene nedenfor. Obama mente at historien ville dømme massemorderen Cuba's Stalin som er Fidel Castro. Bernie Sanders sa at han ville ha sagt noe lignende. At det ikke er mulig å fordømme en av senere tids verste diktator er et klart bevis på et ødelagt moralsk kompass.No comments:

Post a Comment